Mina två aussies

En mitt uppe i tävlingskarriären, en som precis startat upp sitt tävlande. Två otroligt roliga arbetshundar, med två HELT skilda personligheter.

Den ena är världens enklaste, snällaste hund. Kommer överens med allt och alla och har en lugnande effekt på alla hundar, en sån där hund man skulle kunna skicka med vem som helst och det skulle gå bra. Snappar upp saker sjukt snabbt, och har hon lärt sig något så sitter det (på gott och ont, att träna om saker är ett aber i sig 😉 )!

En född travare som tycker det är onödigt att ta i mer än vad som krävs 😉 . Rätt bekväm och gillar att vila och mysa, men har ändå kvalat till SM i 2 grenar och tagit 3 championat. Det är inte bara de ”jobbiga”, svåra och supersnabba hundarna som blir bra tävlingshundar, uppenbarligen 😉 !

 

Den andra galopperade nog från födseln, och har inte slutat än 😛 ! Det ska gå fort och tas i! En liten djävul i prinsessklädsel, med både vakt och kaxighet och där tummen får vara i ögat i bland 😛  . En tänkare som ofta behöver tänka på saker och ting under träning, men sen kommer framstegen flera mil åt gången när hon funderat klart.

Rapp i rörelserna, smidig i svängarna som ett litet kvicksilver och rör sig så snabbt i terrängen att man nästan tror att hon inte nuddar marken nån gång.
Hon är inte världens lättaste, men jag ser så otroligt mycket potential i den där lilla svarta grådvärgen! I mina ögon växer hon varje dag, och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas som team!

Bägge två är underbara med barn, miljösäkra, världens myshundar, utan rädslor och totalt skottfasta. Och så himla roliga att jobba med i alla grenar vi testat på!

Som jag älskar dem bägge två, med alla styrkor och svagheter de har ❤ !

151130,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s