Stort startfält, stormvindar och sökkurs

Igår stängde anmälan till Pus lydnadsdebut, och det var en SANSLÖS tillstormning av ekipage!

151205,1

Det blev inte precis nån liten tävling för Pus debut, 29 starter är verkligen helt enormt! Men kul ska det bli, nu väntar vi bara på PM och få se på upplägg med klasser osv. För som sagt ska ju Lyxa tävla med, med lite mer modesta 12 startande i klassen 😉 ! En heldag kommer det bli, och spännande ska det bli 🙂 !

Med 21 dagar kvar håller jag och Pu på att finslipa det som behövs för att ha en chans att ta oss över 1:a prisgränsen. Händer det ingen större ”katastrof” så kan vi fixa det relativt lätt, men med ex ett ställande (30 p) bort så hamnar vi nog någon helt annan stans i prisskalan 😉 ! Tur är då att vi har ett gäng träningstillfällen till innan tävlingen, och härliga träningskompisar att träna med! Fram till tävlingen har vi inbokat 8 träningstillfällen på 2-4 timmar med träningskompisar, plus att vi kommer köra ett par småpass här hemma i huset och trädgården. Så oavsett hur det går så kommer vi iaf vara så förberedda vi bara kan 🙂 !

IMG_5608

Idag känner jag att det är riktig tur att vi har inomhusträning bokad! Igår och idag har stormen Helga rasat, det spöregnar och blåser så träd har vält här, så man är inte precis sugen/kaxig nog att ta sig ut på långpromenad…. Enda nackdelen med att bo med skog runt omkring en, man måste vara lite smart när det blåser så hårt och hålla sig inomhus. Hundarna tar det dock rätt så mycket med ro, de sover och väntar på bättre tider 😉 ! Klockan 09,30 hade inte ens Barney och Smalis gått ur sängen ❤ !

151205,2

Vi hoppas dock att det mojnar snart så vi vågar ge oss ut en sväng, innan jag och Pu ikväll åker till Hundspektra i Borås och tränar tillsammans med Josephine och Sara 🙂 ! Hoppas på att få till bra pass med mycket länkning och lite störningsträning!

Och som avslutning kan jag ju berätta att jag och Pu har bokat 2016 års första kurs 🙂 ! 4-6 mars drar vi till Lerum och går sökkurs för GitDet ska bli sååååå kul att få lära oss mer om söket, och jag hoppas verkligen att det kan innebära en lägrestart (minst 😉 ) i sök senare med Pu 🙂 !

151121,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s