Fyra timmar lydnadsträning

När vi vaknade runt 8,30 idag kunde klockan lika varit mitt i natten, så mörkt var det ute. TRÅÅÅÅKVÄDER!! Jag satte på kaffet och gjorde en morgonfjärr med Pu i väntan på bättre tider 😉 !

Idag var planen egentligen en heldag i skogen med Jonna och rottisarnamen när stormen vägrat bedarra och det är skyfall och översvärmningar här och där, så kom vi överens om att istället köra lydnad i ridhus istället. SÅ kul är det inte att bli pissvåt OCH omkullblåst 😉 ! Så vid 11 möttes vi på Stormvallen, och med vindarna som ven och regnet som smattrade på taket, så var vi RIKTIGT nöjda över vårt val! Att vindarna tog tag i plåttaket och slog det högljutt då och då, det såg vi bara som bra ljudträning för hundarna 🙂 !

Alla hundarna fick två pass var, Pu fick börja och gjorde massa fint 🙂 ! Glad hund som när det blev fel bara jobbade på med samma pepp 🙂 !

151206,3

 

Och så Lyxa…. Lyxa min Lyxa, FY FAN VAD HON VAR BRA!!! Vi körde igenom elitprogrammet, och kolla inkallningen!! Kolla dirigeringsapporteringen!! Kolla hopp apport!! Kolla vittring!! Kolla fjärr!!

Att vi krockade i fotgåendet och hon trodde att hon visste vilken av rutorna jag skulle skicka henne till från kon, who fuckin’ cares om såna petitesser 😉 ?!

151206,4

Fyra fina timmar med fyra fantastiska hundar ❤ ! Sån himla energikick i stormig, vattensjuk och mörk december ❤ !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s