7 dagar till tävling

151219,8

Ja nu är det en vecka kvar till tävling, och inte ett träningspass har vi gjort 😛 ! Först var jag sjuk halva veckan, sen var det kalas för pappa som fyllde 62 i torsdags, och igår var jag helt enkelt inte sugen 😉 ! Det har blivit promenader med Andreas och lek i trädgården för hundarna, och idag åkte Andreas och Barney till Bengtsfors medan jag och de andra hundarna tog en kalhyggepromenad. Det är verkligen super att ha världens bästa lekplats och hundgym precis runt knuten 🙂 !

151219,1 151219,6 151219,5 151219,4 151219,3 151219,2

Sista veckan till tävling är planerad att bli liiiiite mer lydnadsinriktad 😉 ! Träningsdate med klubbkompisar bokad i morgon förmiddag, brukslydnadskurs på måndag, ridhusträning på tisdag. Får se om vi klämmer in nån mer träning den 23/12 då jag bara jobbar halva dagen, sen tar vi och firar jul utan tanke på hundträning och vilar oss i form 😉 !

Sen blir det tävling på lördag, och på söndag åker vi och tränar för Anders Kjernholm tillsammans med vår nytillkomna träningsgrupp 4Klövern, 4 hundförare med 4 olika raser (aussie, kelpie, rottis, BC )  🙂 ! Och sen i januari åker jag och tjejerna och tränar en heldag för  Karin Fisher Kristiansson tillsammans med tre andra ekipage, perfekt uppladdning inför nästa lydnadstävling som ska gå av stapeln i Kalmar i februari 🙂 ! Förhoppningsvis finslipar jag och Pu för lydnadsklass 2 då, men vi får se om allt går som det ska på lördag så vi sätter ett 1:a pris, eller om vi får ge det nån chans till 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s