Toppentisdag med lyxlunch, champagne och ridhuslydnad

För ovanlighetens skull tog jag en stadslunch idag tillsammans med Elin. Supersmarrig sallad med chèvre, ungsrostade morötter, rivna rödbetor, valnötter, pinjenötter och lite honung. SÅ gott!

151222,2

Efter detta blev det ett snabbt pitstop på Bolaget för att köpa den klassiska tävlingschampagnen, och så en snabb caramel latte innan det var dags att ta sig tillbaka till jobbet igen 🙂 .

151222,3

Kvällen spenderades i Stormvallens ridhus mellan 19-22 tillsammans med Jonna och rottisarnaVi fick till så HIMLA bra träningspass med alla 4 hundarna!

151222,5 151222,9 151222,6 151222,10

Lilla Pu fick köra igenom lydnadsklass 1, och wiiiiie vilken HÄRLIG känsla vi hade ❤ !! Visst att det blir detaljfel här och där, men hon jobbade på med så härlig attityd och vi hade en riktig teamkänsla rätt igenom, så då spelar lite sämre detaljer ingen roll ALLS i min bok 🙂 . Och titta vad söt och lite förvånad hon ser ut när hon får den stoooora rottisapporten 😉 .

 

När hon hade varit så duktig så belönades hon med lite ruta. Det känns så kul att sikta framåt mot kommande klasser också och inte bara mala på med klass 1 momenten 🙂 !

Sen fick hon avsluta med två platsliggningar med Zolo, en 4 minuters vanlig, och en 2,5 när Zolo körde sitt i grupp 🙂 .

151222,7

Lyxa fick också köra igenom sin klass, och minus lite småsaker så skötte hon sig fint. Och dirigeringsapporteringen blev to die for!

Efter sitt i grupp och platsliggning med Zolo så kände vi oss alla riktigt nöjda med dagen och for hemåt. Där hemma hade jultomten kommit tidigt till hundarna med massa godsaker från Tuggmästaren. Extra plus i kanten är det för att allt man beställt är inslaget, den lilla detaljen gör MYCKET för känslan av kvalité när man öppnar paketet 🙂

151222,8

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s