God Juldag på er!

Gårdagens julafton var lugn, sansad och mysig 🙂 . Runt 19 åkte jag, Andreas och snusrarna in till mamma och pappa, där även Malin, JK, Edvin, deras snusrar och mormor var. Julmat, risalamalta och julklappsutdelning blev det.

Jag fick många fina paket, men mina Top tre var utan tvekan dessa: en Treat&Train, Kvikk Lunsj-choklad och Tom Jones biografi Over the Top and back again. Grymt!!

 Fick även lite klassiska mjuka paket, inget säger julledighet som en onepiece i flanell och värmesockar… 😉

  
Vid 23 var vi hemma hos aussiesarna igen (minus Barney som vägrade åka med hem utan ville sova över hos sin mormor och morfar ❤️) och avslutade julafton med lite Netflixtittande innan vi kröp i säng.

Idag på juldagen gick Andreas upp tidigt och åkte iväg på jakt, jag och de fyra hemmavarande hundarna lullade runt lite med onepiece och kaffe och tog det lugnt ett tag i vår julkoma.

   
 Runt 11 såg vädret riktigt bra ut, så vi gick ut på en 1,5 timmes promenad, där endast 5 minuter var i hagel och regn. Nytt rekord den här vintern tror jag 😉 !

  
Nu sätter vi oss och tar det lite lugnt igen, surfar lite på webshopars mellandagsrea och inväntar Andreas. Ikväll åker vi in och äter julmatsrester med familjen, och sen är det bara att ladda inför morgondagen som innehåller årets sista tävling och lydnadsdebuten för Pu 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s