Första träningen med 4Klövern

Kvällen igår var fylld först av spänningshuvudvärk (inte pepp) och sen champagne för att fira min och Pus första lydnadstävling och ännu ett 1:a pris till Lyxa 🙂 ! Inga framgångar är för små för att firas med champagne!

151227,1

När jag gick upp strax efter 7 idag så var det otroligt tråkigt väder ute, det hade fallit ca en dm snö, som efterhand blev mer och mer slask. Hade jag inte bokat hundträning, så hade jag ALDRIG tagit mig utanför dörren idag 😛 ! Men nu var det bara att packa in hundar och prylar i bilen, och försiktigt åka ner mot Sandsjöbackas mack, där jag skulle möta upp Jonna. Väglaget var vidrigt, under många sträckor på E20 så rullade vi framåt i max 50 km i timmen på grund av oplogade filer, köer bakom plogmaskiner och spårig slask. Men fram kom jag tillslut, och kunde pusta ut med en 7eleven-latte till frukost i det mysiga vädret… 😉

151227,2

151227,5

När Jonna kom fram så for vi sista vägen till ridhuset där vi idag skulle träna för Anders Kjernholm med vår nya träningsgrupp 4Klövern, som innehåller mig med aussie, Jonna med rottis, Fatima med BC och Anette kelpie, kul med 4 helt olika hundar och raser 🙂 ! Fatima tog lite kort som jag har lånat!

151227,7 151227,9 151227,11 151227,13 151227,14 151227,15

Jag körde ett pass med Lyxa och två pass med Pu. Lyxa fick träna på att backa långt med vändningar (som ska vara i fotgåendet i de nya internationella reglerna) och börja leka lite med det nya hoppapport-momentet som ska ersätta hopp metall (HURRAAAA säger jag om det 😉 ).

Det är kul att träna något nytt tyckte både jag och framförallt Lyxa 😀

151227,3

Lilla Pu fick träna lite olika, vi kollade på hur vi ska snäppa upp hennes läggande under gång, visade upp hennes fjärruppsitt, körde lite apportering. Men mest kollade vi på hur vi ska snygga till vårt fotgående, och på 10 minuters träning fick vi till massa framsteg, många verktyg att jobba vidare med och fick en god feeling!

Och så körde vi även lite ruta:

Lilla Pu skötte sig formidabelt, var pepp som tusan, kunde repetera övning om och om igen, och fick jättefina ord från Anders som tyckte hon var väldigt trevlig med många fina egenskaper! Duktig liten grådvärg ❤ !

151227,4

Det är nästan så jag förlåter henne för min blåmärkesfläckiga underarm som jag fick under gårdagens tävling 😉 ! Jaja, så länge hon är grym och rolig så kan jag ta ett blåmärke eller två 😛 !

151227,6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s