Två egentimmar i ridhuset

Idag blev hundarna överlyckliga, då vi fick paket från Eskilstuna Hundcenter som innehöll några av deras nya favoritleksaker, Becohoop och Becoball on rope. Vet inte vad det är riktigt men hundarna ÄLSKAR dem, t.o.m den annars så totalt väluppfostrade Lyxa ville sno dem från bordet 😀 !

151229,5

Givetvis fick dessa åka med på vår ridhusträning vi hade bokat, bara vi tre 🙂 !

Jag gjorde ju en fin träningsplanering i eftermiddags, men som vanligt hann vi knappt med en tredjedel 😉 !! Nåja, hellre ha saker kvar på listan än att stå och slösa tid på att inte vet vad man ska göra 🙂 ! Och nu kan jag ju återanvända listan och ta det vi inte hann med, och ha en färdig träningsplan till nästa pass (man ska alltid se det positiva i saker 😉 ).

Som jag planerat så satte jag klockan på 15 minuterspass och varvade mellan hundarna. Det första Lyxa-passet så hördes ett par små pip från Pu, men efter det låg hon lika snällt och tyst som Lyxa gör när hon är lagd på paus när någon annan tränar 🙂 . Men Pu tyckte allt rätt synd om sig själv, det var ju ALDRIG hennes tur 😉 !

151229,6

Trots att det är lite meck med att vara ensam och vilja dokumentera träningen med filmkamera, så lyckades jag rätt bra och fick med (nästan) allt ur rätt bra vinklar ändå 🙂 .

Lyxa fick träna nya hopp apport-momentet, så här blev slutresultatet:

och så här såg vägen dit ut:

Vi kom VÄLDIGT lång väg idag, för att bara vara andra gången vi tränar momentet 🙂 . Kul!

 

Lyxa fick även träna:

 

Pu tränade på:

 

Vi avslutade med en 4,5 minuter lång plats (Pu la ner hakan direkt vid nedläggande och höll den där hela tiden 🙂 ) där jag precis i slutet testade att slänga in en leksak som störning:

 

Inte en rörelse från någon av dem! Duktiga tjejer ❤ !

151229,7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s