Slut på 2015, första dagen 2016 och lite shoppingdjävul

God fortsättning på er, hoppas att er nyår blev fin, trevlig, och att era hundar och andra djur inte kände dödsskräck tack vare fyrverkerierna! Vi bor en bit ut i skogen så vi hörde bara enstaka smällar och såg lite skiftande färger på himlen. Pu var med Andreas ute på balkongen och tittade när det började smälla runt 23.30, sen höll sig alla inne och sov eller gnagde på sitt nyårssnacks de fått, hästnacke 🙂 !

160101,1

Mer reaktion än ett par skall när de värsta smällarna (lät som kanonskott) kom runt 12-slaget blev det inte här, och när de fick lite ostbågar så var det helt plötsligt totaldöva även för de ljuden 😉 . Jag är väldigt glad att vi bor som vi bor, att mina djur inte behöver känna den panik – och dödsångesten som så många stackars djur känner under nyår (och i värsta fall ett par veckor före och efter då oempatiska människor smäller av sina fyrverkerier inte bara på tolvslaget  😦  ).

Vi människor fick också äta RIKTIGT gott i går! Min private kock Andreas lagade till helt fantastisk förrätt (rödbetor med chèvre, honung, pinjenötter) och en underbar klassisk huvudrätt (oxfilé, ungsrotgrönsaker med franska örter, rödvinssås) medan jag och hundarna satt och höll i gång nyårsstämningen. Han är rätt fantastisk den där dalslänningen ❤ !

160101,3 160101,4 160101,5

 Efter de här fantastiska rätterna fick vi matkoma, och serverade hundarna sina hästnackar och la oss i soffan och tittade på en film. När maten sjunkit så blev det snacks och dricka, och så kom vi i säng runt 01,30. En väldigt lagom, lugn och mysig nyårsafton med familjen ❤ !

 

Årets allra första dag har inte riktigt blivit aktiv än 😉 ! Andreas åkte till jobbet tidigt i morse, medan jag och hundarna tog sovmorgon. Efter det har det blivit kaffe för mig, medan hundarna har varit ute och lekt i trädgården, och sen mest fortsatt vila och återanvända det lilla som blev kvar av hästnackarna igår 🙂 ! VI får väl se om/när vi blir aktivare idag 😉 !

160101,6

Jag kan ju avsluta med att berätta att jag i 2015 år sista andetag drabbades av shoppingdjävulen, och klickade hem lite saker 😉 ! Bl.a. beställde jag lite till min systemkamera, som rengöringssaker (borstpensel, tryckluft), skydd (objektivlock) och en kameraryggsäck så jag lättare ska kunna ha med mig systemkameran på promenader, träningar och tävlingar (jag HATAR att behöva bära väskor i handen eller över armen, så en ryggsäck är perfekt 🙂 .

160101,7 160101,8

Sen så trillade jag också över den optimala gamingstolen, som jag bara var TVUNGEN att ha 😀 !

160101,2

Vi har länge funderat på att göra en liten hörna till mig inne i kontor/datorrummet, så nu behöver jag bara ett skrivbord och en dator sen är jag fit for fight 😉 ! Men jag kommer ju iaf sitta som en drottning när jag surfar på mobilen så länge 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s