Lydnadsförmiddag på Röhult

Strax efter 10 lämnade jag snusrarna hos Malin och åkte med aussiesarna bort till Röhult för en lydnadsförmiddag med Sanna, Pernilla och Hans. Det var kallt men soligt och vi fick till jättebra träning allihop 😀 ! 

Pu fick börja och gjorde jättefina släta apporteringar med malle-slemmad apport, en linförighet som blivit flera snäpp bättre i alla delar, länkade klass 1 programmet (med belöningar i transporterna) och tränade på klass 2/lägrehoppet och fick sen även göra en platsliggning med mallarna. Hon gjorde inga stora missar alls utan var grymt rolig och bra :)! 

   
    

 
Sen fick Lyxa komma ut och träna, och hon är verkligen mitt lyckopiller ❤️! Så himla glad JÄMT, alltid lycklig och alltid villig att göra grejer. Och så snäll mot allt och alla ❤️.

Hon fick träna på fjärren . Att få henne att tänka belöning bakåt har verkligen hjälpt, perfekta skiften och stadga varje gång, var är dessa på tävling 😉 ?!  Sen fick hon även träna dirigeringsapport, inkallning, nya hopp-apport, mer fjärr, skall, och fotgående med låga backande. Jag är så himla nöjd med allt hon gjorde 🙂 !

Och lydnad, det är kul grejer det 🙂 !   

När vi var klara åkte jag iväg och köpte lunch till mig och Malin, och Edvin visade upp både hur man går helt själv, hur man matar hundar med vattenmelon, hur man startar en IPhone, hur man öppnar grindar för att släppa in utestängda hundar i vardagsrummet, hur man leker snällt med hundar och hur hundarna leker snällt tillbaka (bästa snusrar och aussies ❤️) och hur man håller en allsidig kost. Smoothie och hjorthorn, det är grejer det 😉 !

 

Nu blir det lite datorhäng innan det är dags att åka på middag hos mamma och pappa!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s