Isvindar och speldjävul

Idag har temperaturen stigit, vi har -4 grader och ett lätt snöfall. Hundarna älskar det, och började dagen med att leka jage i trädgården 🙂 .

Sen klädde jag på mig lite bättre kläder än min fleece-onepiece och vi traskade ut en runda. Och visst att det är mycket mindre minusgrader, men fyyyy vad det blåste isvindar när vi var ute på kalhygget och traskade. Skönt att hundarna inte bryr sig utan springer och leker bäst de kan ändå, så att jag kommer in igen med trötta, nöjda hundar 🙂 .

IMG_8912 IMG_8939 IMG_8940 IMG_8956 IMG_8946 IMG_8951

 

Alltid skönt att veta att de har fått ur sig den värsta energin och är nöjda. Nu gnager de vidare på benen som finns kvar från hästnackefesten igår, och jag själv ska ta en kopp varm choklad och sen sätta mig och spela lite. Jag köpte ett nytt spel igår via Steam, och jag är HELT fast, det är helt underbart vackert och finurligt, och så himla nyskapande i det att man spelar som två karaktärer parallellt och kan växla mellan deras två världar 🙂 ! Ska nog inte ens säga hur länge jag satt uppe i natt och spelade det… 😛

IMG_8897

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s