Snö i mängder

Alltså, det är inte klokt hur mycket snö det fallit sen igår!!

IMG_8981 IMG_8987 IMG_8988 IMG_8990 IMG_8993

Vi började dagen med att jag satt inne och drack varm choklad, hundarna var ute och lekte i trädgården. En rättvis och bra fördelning 😉 . Runt en timme rusade de runt och lekte på sina egna vis.

 

Efter detta var snusrarna fulla i snöbollar, så de fick komma in så vi fick smälta snön i duschen och sen torka dem.

IMG_9007 IMG_9052

Medan de fick gosa ner sig i korgar och värma upp sig, så tog jag och aussiesarna på oss reflexvästar och broddar och tog en extra promenad.

IMG_9012 IMG_9019 IMG_9022  IMG_9055

En dryg timme var vi ute, och fick förutom allt ”vanligt” lösspringande även till bra fysträning när vi pulsade igenom knähög snö på kalhygget. De var riktigt nöjda efteråt, och jag var riktigt nöjd att jag bara föll omkull EN enda gång 😉 . En rejäl gång dock, där jag landade rätt på vänsterknäet och låg och vred mig av smärta i några minuter 😛 ! Som tur var gick det över sen och vi kunde ta oss hem 😉 .

När vi kom hem hängde vi alla i trädgården ett tag, tills dess att snusrarna sa att de ville gå in. Nu har alla däckat runt om i huset, och det finns för mig ingen bättre känsla än det, när hundarna är trötta och nöjda i kroppen och därför bara slocknar här och var. Älskar att ha trötta, nöjda hundar ❤ !

IMG_9056

4 reaktioner på ”Snö i mängder

  1. Den är så himla fin den där reflexvästen. Värmer den mkt? Jag har ju ett pälsmonster, så han behöver ju inget som gör honom varmare. Men tycker den verkar sitta så bra! Jag har deras vanliga reflexväst men den åker på sniskan när han springer lös.

    • Ja, jag gillar dem jättemycket jag med :)! Jag har inte märkt av att de skulle vara så himla varma, Lyxa är ju den pälsigaste (och varmaste 😉 ) av hundarna, och jag har aldrig märkt något på henne 🙂 .

      Vi använder ju västarna från typ oktober (då det är mörkt när vi kommer hem från jobbet) och jag märker ingen skillnad på när vi använder dem då som nu 🙂 . Så jag tror inte man behöver vara orolig för ex överhettning eller så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s