Nytt fjärrskifte för Pu och Karin-kurs

Aussiesarna fick köra varsitt pass i detaljrummet förut i kväll. Lyxa fick träna på fjärren, mest fokus på snärtiga uppsitt och stå-sitt skiftet. Vi tränade även på raka sättanden i vändningarna på stället (gick bra!). Vi behöver verkligen skärpa upp rakheten i våra sättanden, de blir i stort sett alltid mellan lite till mycket överroterade så Lyxa puttar in sin röv bakom min i sättanden. Så lit extra fokus ska läggas på det!

Pu fick göra sitt allra första pass med fjärrskiftena sitt-stå-sitt. Det tog inte alls lång tid för henne att fatta vad det var jag ville ha, och hon har även i dessa skiften fin stadga, fina rörelser framåt och bakåt, och en väldigt bra förståelse för att ha baktassarna stilla.

Så här såg sista delen av vårt första 5 minuters-pass ut:

Det känns som en riktigt bra början på treans/elitens fjärr 🙂 .

 

Nu har jag packat ner prylar och tagit fram kläder inför i morgon så allt är förberett, för senast 06,30 så sticker jag och aussiesarna härifrån ner till Lotushallen, där vi tillsammans med tre andra ska träna lydnad 9-16 för Karin Fischer Kristiansson. Det ska bli toppenroligt!

IMG_8987

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s