Plusgrader, fjärr och balansträningspass

Det har varit +1 grad och tö hela dagen idag, snön smälter så sakta bort men är fortfarande tjock och framförallt tung. Hundarna har fått två promenader i djupsnön med Andreas under dagen, och bägge gångerna var de trötta hundar som kom in från skogen efter att ha pulsat sig fram.

IMG_9550

Nu på kvällen fick de träna lite i detaljrummet. Pu fick träna att studsa/stegra (tyvärr filmade kameran ur fokus nästan hela passet 😛 ! Men ett litet klipp kan jag bjuda på ).

 

Sen fick hon fortsätta med sin fjärrträning. Hon börjar verkligen få jättefina skiften, och gör rätt skiften till 99% 🙂 ! Idag testade vi även på vårt första sammanhängande ligg-stå-sitt skifte, och det funkade riktigt bra 🙂 !

 

De andra 4 hundarna fick träna på samma sak: Balansera på en cylinder (läs: ihoprullat liggunderlag 😉 ). Det är sanslöst kul att se hur olika de tacklar uppgiften, allt från Barneys genomtänka agerande, till Smalis lite mer…. intensiva approach 😉 !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s