Träningsplanering

Nått som jag tycker är kul att göra på söndagar, är att kolla över kommande veckans hundträningstillfällen 🙂 . Vi har en kalender som hänger i köket med en kolumn för varje familjemedlem, så man vet vilka som ska göra vad när 🙂 .

IMG_9557

Nästa veckan har vi en egenträning för mig och aussiesarna, en agilitydate med snygga brudar från ProBonoK9, två lydnadsträningar med goa träningskompisar samt en lydnadstävling på söndag.

Och så ska hela Skäggligan på massage hos ProBonoK9 i morgon, en GOD vecka att se fram emot 🙂 !

Jag är en sån person som behöver ha saker inbokade, annars blir det inte av. Jag har ofta träningsdater med kompisar inbokade ett par veckor i förväg (sen kan det givetvis hända att de ställs in av en eller annan anledning) och min tävlingskalender planerar jag ett halvår i taget, jag kan alltså redan nu säga vilka tävlingar jag tänker åka på i juni. Sanningen är väl att det just nu ser ut som vi knappt har en ledig helg från mars fram till juni 😛 !

Men det kan ju komma att ändra sig, beroende på vilka resultat vi lyckas få ihop under kvalperioden. Skulle vi sätta fina resultat redan tidigt på säsongen, så blir det ju mer lediga helger längre fram, annars får man ju jaga resultat ända in i kaklet (som förra året, när jag och Lyxa satte vårt lydnads-SM kval på våra två sista tävlingar, samma helg som kvalperioden tog slut 😛 )

Nu ska jag se till att planera upp morgondagens lydnadspass i en grovplanering och en detaljplanering, sen är det KÖR BARA KÖR som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s