Agilityträning med ProBonoK9 och dragseledelar

I förra veckan kom Elin  med ett toppenförslag om en agilityeftermiddag tillsammans med vår sponsor och vän Sussie från ProBonoK9. Givetvis var jag snabb att haka på, så idag gick jag tidigare från jobbet och jag och tjejerna åkte ner mot Tassrelax hundträningsväxthus 🙂

IMG_9658 IMG_9662

Vi hann med tre pass var, och Lyxa tyckte hon var i himlen! Jag var ringrostig, har inget flås alls och visade fel ett gäng gånger 😛 ! Men jag har en duktig hund som löser det mesta ändå, och ibland blixtrade vi till tillsammans ❤ !

IMG_9674 IMG_9678

Det sista när vi plockade ihop banan så fick Lilla Pu komma ut och köra ett minipass med (hamnade tyvärr inte på film 😛 ). Hon fick hoppa raksträcka på tre hinder, shejpas in i tight sväng över hinder och från svängen ta raksträckan igen. Och jag blev bara biten en enda gång 😉 ! Det ska nog gå att tävla agility med den där sen också 🙂 !

IMG_9686

När vi kom hem vid 19.30 så var vi ändå så trötta och blöta av regn, så vi tog en 4 km runda i spöregnet för att sträcka på våra (mina 😛 ) otränade och ömmande agilitymuskler. Och det var nog bra, för jag känner redan nu att trots promenaden så kommer jag ha svårt att röra mig i morgon 😉 !

IMG_9704

 

Till sist idag så fick jag öppna ett fiiiint och roooosa paket som låg i brevlådan 🙂 !

IMG_9705

Det innehöll en beställning från Anna-Carin/LillaLiamtvå uppsättningar med påhakningsdelar till selar för dragträning 🙂 ! Dessa är till för att fästas i sidostyckena på selen och få dragpunkten lägre och bättre när man ska dra ex kätting, då är det inte riktigt optimalt att dra i ex nomeselens fäste.

IMG_9710

Så nu har jag och tjejerna ännu ett alternativ när vi ska fysträna i vår. Wohooo 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s