Agilityträning med hela familjen

Idag hade jag och Andreas bokat två timmar på Stormvallen för lite agilityträning, så när det började dra ihop sig så var det bara att packa ihop alla fem hundarna och åka 🙂 !

IMG_0243

Väl ute så byggde vi upp en enkel bana, och fick efter en liten stund tillökning av träningsgänget när Malin, Edvin, Penny och Bitzi kom. Vi varvade träning med lösspringande lekande hundar, och så givetvis fika 😉 !

För Smalis, Boss och Bitzi var det första riktiga träningspasset för i år. Vi körde med markbommar alt jättelåga hinder, idag var det bara meningen att känna sig lite för inför träningssäsongen 🙂 . Boss imponerade ÅTERIGEN med att vara fokuserad och totalt inställd på att träna, och spöade inte upp ETT ENDA hinder!! Framsteg 😀 !

 

Lyxa fick mest fokusera på tråååååkig (enl mig 😛 ) kontaktfältsträning, men lite handlingsträning hann vi med 🙂 !

 

Och Lilla Pu fick ett av sina allra första seriösa träningspass (har innan mest lattjat runt med lite tunnelskick och lite agilityhopp). Och banne mig om det inte lurar en sanslöst snabb agilityhund i den där lilla kroppen!! Jag har inte en suck att hinna med henne redan nu, HUR ska det då bli när hon blir säkrare och får ännu mer hindersug 😛 ?!? Men kul att hon är så duktig och tycker det är så kul ❤ !

 

En mycket god kväll med 3 vuxna, en 1-åring och 7 glada hundar 🙂 !

160210,1 160210,2 160210,3

IMG_0254

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s