Årets Hund Alingsås BHK

Idag var det årsmöte på vår formidabla hemmaklubb Alingsås BHKEtt snabbt och smidigt möte, precis som föregående år, utan några kupper eller krångligheter 😉 ! Styrelsen valdes snabbt och unisont (vi har en GRYMT bra styrelse) och dagordningen prickades av fort.

När vi kom ner till listorna för Årets Hund så blev det roligt ❤ ! Andreas och Smalis kom på tredje plats av alla duktiga Alingsåsekipage på Årets Agilityhund, superroligt!!

160215.1

Foto: Canine Rush

Årets Brukshund kom jag och Lyxa på en hedrande 2:a plats med våra 5 cert på 5 spårtävlingar, efter våra fantastiska klubbkompisar Lollo och Kiwa som bl.a tog silver på skydds-SM 2015! Ett fantastiskt ekipage!

Och sen lyckades vi försvara titeln Årets Lydnadshund för andra året i rad ❤ ! 13 stycken 1:a pris, ett 2:a pris (SM) samt ett 3:e pris (rankingtävling) visar att vi höll en väldigt hög och jämn kvalité förra året 🙂 ! Allra bästa Lyxa ❤ !!

160215.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s