Avslappning på ProBonoK9

Idag åkte jag och Lyxa iväg till Sussie så även Lyxa skulle få en genomgång, och oj vad hon njöt idag ❤ Jag är så himla glad att vi har Sussie att gå till, hon känner till varje millimeter av hundarnas kroppar och känner direkt minsta stelhet, och hundarna slappnar av direkt när de kommer under hennes fingrar. Nästan magiskt 🙂 !

160217.1 160216.2

Överlag superfina hundar i topptrim, med mjuka och starka muskler över hela kroppen. Lyxa hade en pytteliten träningsvärk i midjan, och Pu hade igår en liten öm punkt där hon verkade ha fått en smäll på insida höger lår (jag är mest förvånad att den skottspolen som alltid rusar fram i den mest svårframkomliga terräng inte slår sig mer… 😉 ), så det blev lite ultraljud och lite extra omsorg på de ställena.

Lugna promenader idag och i morgon, sen kör vi igång som vanligt igen 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s