#outnoutendurance, första konditionspasset

Herrejemine, när jag kom hem efter jobbet idag så mötte detta mig inomhus:

IMG_1337

IMG_1338 IMG_1339 IMG_1340

 

Helt sanslöst hur fort och bra de jobbat, det fanns knappt ett enda sågspån som avslöjade att de tagit hål i golv och tak, de hade t.o.m dammsugit efter sig 😀 ! Underbart med proffsiga hantverkare!! Nu är det bara den yttre skorstenen kvar, sen är allt klart och vi kan snart börja med inomhusgrillningen 🙂 !! Sen ska murspisen även målas, men det gör man inte fören efter man eldat i den i typ 10 ggr för att den ska expandera och sätta sig ordentligt innan man målar, annars blir det bara sprickor. Och sen så ska det tapetseras, bytas golv och tak och möbleras om (men detta får kanske vänta tills efter vi gjort i ordning hundhuset, det viktigaste först 😉 ). Kommer bli SÅ mysigt!!

För att fira detta tog jag med mig Barney och Boss på vårt första träningspass på vår fysträningskurs! Vi får tre pass i veckan där vi får välja svårighetsgrad. Idag valde jag att ta ett konditionspass 🙂 .

IMG_1348

Jag valde upplägg B, som utöver uppvärmning och nedvarvning innehöll 5 minuter jogg – 3 minuter gång x 3. Och det gick faktiskt över förväntan 🙂 ! Ett av mina problem vid jogging (förutom att jag är fet och lat 😉 ) är att jag alltid brukar dra upp ett alldeles för högt tempo, så jag snabbt kroknar och sen inte orkar hålla ut hela vägen utan blir svimfärdig efter väldigt kort tid 😛 ! Men med snusrarna med så var de perfekta tempohållare, varje gång kopplen började släcka för mycket så visste jag att jag skruvat upp tempot för mycket, så då kunde jag hålla igen.

Det kändes faktiskt så bra att jag på sista joggintervallen valde att lägga till en bonusminut så jag joggade i 6 minuter. Små steg för många men stora för mig 🙂 ! När vi kom hem till Andreas och de andra hundarna som varit på promenad i skogen, så var vi tre nöjda och glada och det var gött med lite stretching för alla och sen dusch och middag för mig. Nu är vi igång!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s