Underbart är kort

Igår fick jag ett spännande sms från Andreas på lunch: ”Jaha, då är jag hemma och väntar på kaminen!” Vi var ju i november och beställde en murspis som ska placeras i vardagsrummet. Först var det leveransdatum i januari, sen fick det skjutas på pga sjukdom, och sen har vi inte hört något mer. Förns i går då 😉 ! Andreas var snabb som attan att åka hem och släppa in hantverkarna så de kunde bära in alla grejer, måtta, kolla takbjälkar osv. Så under dagen idag ska de sätta igång med arbetet, går allt som det ska så planerar vi första inomhus-korvgrillningen redan på fredag 😀 !

160301,2

Efter det så hade han och tjejerna tagit första joggingturen på länge. Vi är bägge två med på Out-n-outs onlinekurs Fysträning med din hund, och första passet för veckan handlade om kondition. Jag har planerat in mitt första pass i eftermiddag, och jag är redan nervös 😉 !

160301,1

Efter jag kom hem från jobbet så åt jag middag och packade lite prylar, medan Andreas tog en sväng med alla hundarna upp på kalhygget. Sen var det dags för mig och Lyxa att åka och träna lydnad. En toppendag tyckte hon, först joggingtur, sen promenad och till sist lydnad 🙂 !

160301,3

Men sen så hände något underligt, efter att två av ekipagen tränat sina 20 minuter och det var vår tur, så rann all pepp och inspiration av mig, trots att det gick jättebra och Lyxa var jätteduktig?! Alltså, jag har varit med om att tappa träningssuget om det gått kass (både en och flera gånger 😉 ), men aldrig när det gått bra?! Så vi tränade i typ 10-15 minuter, sen tackade jag för mig och åkte hem, trots att vi hade 2 timmar bokad träning till 😛 !

Men som sagt, Lyxa skötte sig kalas och hann med massa fint på den korta tiden som fick bli lite instagramsnuttar ❤ !

 

Min bästa, duktiga pepp-Lyxa med en svans som typ aldrig slutar vifta ❤ !

160301,4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s