Tacka mig om våren kommer till helgen!

Alltså, jag fattar inte vem som beställde mer snö idag, jag ville ju ha vår?!

160302,3

När jag tittade senast på väderprognosen så skulle det vara kallt och nederbörd i form av snö och ev regn till helgen, när jag och Pu ska gå vår sökkurs för Git. Jag huttrade bara vid tanken att ligga som sökfigge i en kall och blöt skog två heldagar, men hipp som happ så var det hela löst 😉 !

160302,4

Den här har jag suktat över ända sen den kom in på Hööks, och jag var iväg och provade den redan förra året. Den är supervarm, med väldigt långa ben (allt annat jag köper brukar annars sitta på halvstång på mina amazonlånga ben 😛 ) och den har bl.a tejpade sömmar för extra skydd mot väta. Nu är den i min ägo, kanske lite sent in i den här vintersäsongen men det kommer mer vintrar och jag kommer aldrig att bli blöt och kall igen! Jag är superglad ❤ !

Men  med lagen om alltings jävlighet så kommer väderprognoserna säkert ändra sig till +10 och solsken i helgen så jag inte kan premiärinviga min nya overall, så blir det vår i veckoslutet så är det mig ni kan tacka 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s