Första styrkepasset och premiärgrillning inomhus!

Igår när jag åkte hem från jobbet så åkte jag först genom duggregn, sen spöregn, och sen gick det över till ihärdigt fallande snö när jag kom ut i skogen där vi bor. Inte det mest peppiga vädret för det utomhusträningspass jag och Andreas bokat in från vår fysträningskurs 😉 ! Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! 

Så vi paltade på oss, tog en uppvärmningspromenad med hundarna, och sen körde vi igång med cirkelträning på kalhygget 🙂 . 4 stationer där vi körde 20 sek träning – 10 sek vila x 4 på varje övning och så två cirkulationer. Sen avslutade vi träningen med 12 minuter gång/jogging (och en avslutande löpspurt för min del!) i skogen innan vi tog en nedvarvningspromenad.

160303,2

Jag ÄLSKAR det här konceptet, att träna tillsammans med hundarna! Jag behöver verkligen träningen man kan få på gym, men jag känner inte att jag vill lägga den tiden det tar att ta sig dit, träna och ta sig hem. Men i naturens gym (det bästa gymmet) så kan hela familjen hänga och träna tillsammans. Kvalitetstid, träning och frisk luft samtidigt, finns inget som kan gå fel med det 😀 ! Förutom dagens träningsvärk….. 😉 ! Och värken i den småstukade foten från när jag lyckades trampa ner i en håla och stupa i backen i slutet av joggingturen… men jag kom snabbt upp och fullföljde sträckan, yay för mig 😉 .

När vi sen kom hem, svettiga och genomkörda, så var det så himla lyxigt att kunna tända upp eld i kaminen och värma sig framför! Hantverkarna har gjort ett fantastiskt snabbt jobb (murning av spisen, håltagning genom golv/innertak/yttertak och sättning av skorsten på 1,5 dagar), och de hade även lämnat kvar en säck ved, en säck tändved och en låda snabbtändare. Visst att den lilla kostnaden säkert ligger med i priset vi får betala, men den lilla detaljen gav arbetet ännu en nivå av kvalitétskänsla och en känsla av omtanke. Jag är grymt nöjd!

160303,3

Och man kan ju inte starta en eld utan att grilla korv, så vi körde även premiären av inomhuskorvgrillning igår 😀 ! HUR mysigt som helst, jag är så nöjd att vi valde att köpa den här murspisen ❤ !

160303,4

Nu ska vi bara få möblerat om lite grann (möblerna står bara puttna åt sidan just nu) för att få bästa utnyttjandet av rummet och längre fram tapetsera, byta golv och tak. Kommer bli TOPPEN 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s