Styrketräningsstolt

Idag har jag och hundarna haft en suverän lördag :). Medan stackars Andreas hade jourhelg och åkte till jobbet tidigt i morse, så tog vi en sovmorgon till runt 9, innan vi klev upp och jag släppte ut hundarna för att busa i trädgården medan jag gjorde frukost till mig och en kanna kaffe.

Resten av förmiddagen så har hundarna sprungit ut, lekt en stund i trädgården och kommit in igen medan jag höll på med tvätt och liknande. Jättekul för dem, inte lika kul för golvet nu när snön börjat försvinna och ”gräsmattan” kommit fram lite 😉 !

  
Efter vi hade ätit lunch så blev det lite slappande i soffan.

 

  
När maten smält lite så blev jag träningssugen, så jag tog på mig träningskläder och så gick vi ut. Vi började med en 30 minuters skogspromenad och lite frispringande för hundarna för att bli lite varma i kläderna. När vi kom tillbaka så lekte hundarna i trädgården (och störde mig 😉 ) medan jag körde veckans styrketräningspass från fyskursen jag går hos Out-n-out!

  
Jag måste bara klappa mig själv på axeln och säga: Jag är så sjukt jävla braaaaa 👏💪! 

• Utfall bakåt -armar upp 1 minut

• Pekande Draken 1 minut

• Korta utfall framåt 1 minut

• Plankan med vridning (på knä och händer) 1 minut

•Plankan (på underarmar och tår) 30 sek (mer orkade jag fan inte 😝) 

Jag gjorde dessa 5 övningar utan paus, sen paus 2 minuter och på’t igen! 4 varv körde jag, och på sista varvet plockade jag fram mitt jävlar anamma och stod i plankan 40 sekunder trots att jag kände mig halvdöd! Fy fan vad jag är stolt över mig själv!!

Bjuder frikostigt på eleganta filmklipp på två av övningarna 😉 ! 

  
  
Teknikmässigt kan det alltid bli bättre, men det absolut bästa av allt är att JAG GÖR DET! Den här onlinekursen är något av det bästa jag har gett mig själv, en ASGRYM investering i mig själv!

Efter nedvarvning och eftersvettning så gjorde jag mig i ordning och åkte in till Sollebrunn för att handla lite matsäck till agilitykursen jag och Lyxa ska gå i morgon, samt lite mat till min stackars man som fått kroppsjobba i 12 timmar idag ❤️ 

  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s