Pus första agilitylektion

Igår hade jag bokat en träningstid för Elin Fahlgren nere i Tassrelax hall i Fjärås 🙂 . Detta var Pus allra första instruktörsledda träning, så det var spännande värre 🙂 !

160322,1

Jag räknade efter i bloggen, och detta var Pus 6:e träningstillfälle med agility 🙂 . På ett sätt märktes hennes oerfarenhet i träningen när hon t.ex  sprang förbi vissa hinder på förskjuten raksträcka (varför låta hinder sakta ner ens framfart 😉 ?! ), hamnade på fel sida i blindbyten (men det var oftast mitt fel då jag gjorde lite crappiga byten) eller behövde lite extra stöttning för att ta hinder som enligt henne stod märkligt (vilket gör att jag hamnar på lite fel plats när jag måste vara med henne mer och inte bara skicka och sticka).

Men på flera andra sätt så var det nästan otroligt att hon bara tränat agility 5 gånger innan, och då med typ bara raksträckor. Hon hade en enorm fart, vilja att göra rätt, och var otroligt snabblärd i ex att skickas på hinder och i att läsa mig och mina byten. Gör jag rätt så gjorde hon rätt, trots att hon egentligen inte kunde det vi höll på med. Så sjuuuuuuukt häftigt 😀 !

 

Hon verkar vara en liten naturbegåvning den där, ska bli sanslöst kul att fortsätta utveckla henne i agilityn 😀 ! Och jag som inte skulle ha en agilityhund till…. 😉 ! Duktiga Lilla Pu ❤ !

160322,3

2 reaktioner på ”Pus första agilitylektion

  1. Så duktig! Måste säga att det är oerhört skönt att se lite bloopers, min unghund gör precis likadant. Springer förbi hinder, frustrerande men det släpper säkert 🙂

    • Tack 🙂 ! Ja hon är himla duktig hon ❤ ! Lite hindermiss här och där gör mig inget just nu, det blir bättre med erfarenhet tänker jag 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s