Sicket antiklimax!

Igår så hade jag förberett ALLT inför kvällens tävling! Jag hade plockat fram alla tävlingskläder, tävlingsboken, belöning, kaffetermos….  vi var redo och supertaggad!

Jag hade lagt ett kort men lite klurigt spår till Lyxa med två naturapporter, två minrapporter + slut, för att blåsa ur hjärnan lite lagom på henne, och hon tog det på det superblåsiga kalhygget med glans med två timmar till godo till tävlingen.

IMG_2769 IMG_2774 IMG_2776 IMG_2779 IMG_2803 IMG_2812 IMG_2818 IMG_2827 IMG_2852

När vi är klara med belöning och fototagande så klappar jag om henne och tar av henne selen, och hon slänger sig på rygg för att bli kliad på magen… och vad ser jag inte då, hon har satt igång att löpa! RIDÅ!! 

Så det var bara att pallra sig in och ringa till tävlingssekreteraren och stryka oss, och idag har vi även strykt oss från nästa helgs elitspår (och fick PM idag om att vi kommit med på ett till nästnästa vecka, bara att tacka nej till det med….). Dumma löp, dumma löpregler och dumma lottning som gör att man kommer med när man inte kan 😛 ! Nädå, ja ä int bitter….. 😉

Så istället för att åka och tävla lydnad, så tog jag en tur med mina skäggiga bergsgetter, medan Andreas tog en 6.15 km/33 min lång joggingtur med aussiesarna. Sen blev det tröstchips och film i soffan i all min bitterhet 😉 !

IMG_2870 IMG_2871

 

Idag har jag spenderat nere på Kungälvs BK där det varit skyddstävling. Vi var ett gott gäng från Alingsås både i publiken och på tävlingsplan, och vi fick heja fram våra duktiga klubbkompisar till en klassvinst och en 4:e plats med uppflytt till högerklass, samt 2 GK resultat! GRATTIS till alla mina duktiga klubbkompisar ❤ !

IMG_2910 IMG_2924

Efter nästan 6 timmar i kall vind och småregn var det gott att komma hem till en tänd brasa, kaffe med biskvi och en påbörjad vedbod/agilityhinderbod 😀 !

IMG_2935 IMG_2936

Summasumarum en riktigt bra långfredag trots löpbitterhet 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s