Sjukvecka, slalom och skojkryp

Den här veckan har inte precis varit så spännande, i måndags kväll kände jag mig riktigt kass, och när jag vaknade på tisdagsmorgon var det med ledvärk, huvudvärk och småfeber. Så det var bara att sjukanmäla sig och stanna hemma, resten av veckan har spenderats i soffan framför Netflix och Sons of Anarchy.

Idag har det känts bättre så jag har kommit ur soffan, och i morgon blir det jobb igen. Hundarna har fått ha en vilovecka eftersom Andreas också har varit sjuk, men idag på kvällen orkade jag med två små pass med aussisarna 🙂 .

Pu fick köra sitt andra pass med slalom. Jag har jobbat ihop de fyra pinnarna lite grann, och kommer stanna på det här mellanrummet ett tag för att jobba igenom farten och ingångarna, innan jag drar ihop dem mer 🙂 . Litet instagramklipp från dagens träning:

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 21.35.48

Lyxa fick köra lite trickträning på avstånd. ”Kanin” (sitt fint), spin (snurra vänster), snurr (snurra höger) på 10 -15 m avstånd (det var svårt sa Lyxa men löste det 🙂 ) . Sen körde vi även lite skojkryp, mest för att se om kommandot sitter oavsett var jag är. Och det gjorde det 🙂 .

 

Sen så fick Pu ett paket idag med en fastrulle till söket 🙂 ! Den ska ställas in lite mer, och så är det ju ett bra tag tills vi kommer använda den skarpt i sökträningen då vi har mycket jobb kvar att göra med lösrulle. Men jag gillar ju att shoppa, så varför inte köpa en redan nu 😉 !

IMG_3224

Nu längtar jag redan efter helgen och att kunna träna hundarna ordentligt! Nu vill jag inte ha någon mer töntig vårförkylning 😛 !

5 reaktioner på ”Sjukvecka, slalom och skojkryp

 1. Så kul att läsa din blogg! Kan säga att jag blir sjukt inspirerad av dig/er, med allt ni gör! Och väldigt nyfiken på mycket du skriver om, tex en fastrulle. Har ingen aning om vad det är, eller vad den används till! Så ibland blir det till att googla och försöka hitta åt vad du pratar om!
  Är rätt ny i hundvärlden, och har inte satt mig in i bruks alls, så det är ju alltid spännande att läsa och se! 😀

  • Tack så mycket, vad kul att du tycker så 😀 ! Alltid roligt när någon annan än man själv drar nytta av det man skriver och tycker det är kul 🙂 !

 2. Instämmer har följt din blogg länge och det är fantastiskt inspirerande att läsa :). Den där rullen du har hittat i rosa, får man fråga var du har hittat den. Har letat så länge efter i den färgen men inte lyckats ;).

  • Åh vad kul att du skriver så, tackar :)!

   Jag får tyvärr erkänna att rullen bara är invirad i rosa tyg just nu 😉 ! Jag har också letat mig fördärvad efter rosa rulle, men inte hittat någon 😛 ! Så tills jag hittar en sådan så får jag pilla lite extra med att vira in rullen (för det är banne mig viktigt att den är rosa 😀 !)

   • Haha, det var smart. Tänk att det fortfarande ska vara så fort att hitta ”rätt” färg ;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s