Good to go och planen i veckan

Då har vi avklarat en trip till veterinären idag, för att säkerställa att Lyxas trötthet/tröghet i helgen (ja, den är minimal och syns inte så mycket utåt, förutom i uppletet 😛 , men JAG känner den) inte berodde på något invärtes som infektion eller liknande. Vi åkte som vanligt till Alingsås Djursjukhus dit vi åkt med alla våra djur sen -89 och alltid blir lika väl bemötta 🙂 !

Lilla Pu var med som sällskapsdam, och jag har sällan sett en hund som tycker det är SÅ kul att komma till veterinärstationen 😉 . Hon har ju varit med bara som sällskap mer gånger än hon blivit behandlad/tittad på, så hon tycker att det är ett superspännande ställe med massa kul människor. Hon är bara förundrad över varför inte HON får all uppmärksamhet, och försökte hoppa upp på behandlingsbordet för att komma åt att ge veterinären lite kärlek 😉 ! Fick även vägt henne, hela 17,5 kg ondska är det i den där lilla gölliga kroppen!

160426.2

Lyxa blev tempad, genomklämd, lyssnades på hjärtat, tog pulsen och kollades i öron, mun och svalg. Allt tip top där! Sen tog vi blodprover för att se så det inte låg något inne i systemet och spökade. Lyxa är verkligen hur snäll som helst att klämma, känna på och tappa på blod ❤ ! När provsvaren kom efter ca 20 minuter så var även de superfina, så nu är min nojiga magkänsla lugnad och jag skriver av hennes tröghet som lite efterlöpströtthet helt enkelt 🙂 ! Vissa tycker säkert att jag är löjlig som springer iväg till veterinären för att hon var lite trött, men när man får en känsla från hunden som man inte känner igen, så lägger iaf jag mer än gärna pengarna på att se så allt står rätt till. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag ignorerade magkänslan och bara körde på, och sen visade det sig att hunden faktiskt var sjuk…. Men som tur var var det ju inte så 🙂 !

160426.3

Jag kommer att ”behandla” det som en skendräktighet (mindre mat och mer motion), men den här veckan kommer hon även få lite extra vila och ingen träning förutom lite agilityträning i morgon och så lite peppupplet på torsdag. Sen har jag avbokat vår lydnadstävling på fredag så hon får spara på krafterna där, för på lördag ska hon och Andreas tävla agility ihop för första gången (han ska köra både Boss, Smalis och Lyxa, det blir en heldag för honom det där 😉 !!), och på söndag tar vi oss an Borås elitspår! Det blir kanske inga superpoäng med lite löpkoma, men uppenbarligen så kan hon prestera rätt bra trots detta så man vet ju aldrig 🙂 !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s