Genrep genomfört

Ikväll är det dags för en ny start i lydnadsklass 1 för mig och Pu. Ska bli skoj att gå ut igen, även om jag vet att vi är långt ifrån klara med momenten i det individuella programmet. Med vår sparsinta lydnadsträning så har vi en bit kvar, men saker har ändå utvecklats åt rätt håll 🙂 .

Vi började gårdagens genrep med att köra igenom individuella programmet (glömde visst apporteringen kom jag på sen 😛 ), och där nollade vi läggandet (stannade innan kommando och 2 kommandon för att få henne att lägga sig 😛 )  men hade fått poäng på allt annat, som var allt från OK till riktigt bra 🙂 ! Främst så är det uthållighet/länkning och ordförståelse som kan brista, jag har varit alldeles för dålig på att länka utan har belönat det mesta för att få en god feeling och inte hamna i lydnadskonflikt. Länkningen ska vi lägga upp lite bättre nu när vi planerar och börjar träna för lägrestart i höst 🙂 .

160527,1

Efteråt fick vi även tränat på tandvisning och la en perfekt 3 minuter lång plats. Avslutade med lite uppeppning av ordförståelse på ligg/stå, och så lite rundaträning för att dra upp inkallningskommandot. Och så gjorde hon ett SANSLÖST bra kryp också, duktiga lilla brukshunden ❤ !

160527,2

Ska bli roligt att tävla ikväll, och ska bli spännande att se vad som håller och vad som faller 🙂 ! Heja Lilla Pu och KBK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s