ProBonoK9

Probonologga

 

Alla våra hundar går sen 2013 regelbundet hos Susanne på ProBonoK9 för friskvård och för att hålla koll på att deras kroppar är fria från spänningar och småskador. Sen 2014 har jag och aussisarna även ingått bland sponsorsekipagen hos ProBonok9!

Susanne är en hundfysioterapeut med ett helhetsperspektiv vad gäller sunda friska hundar genom hennes mångåriga erfarenhet av hundar, hundträning och även uppfödning (uppfödare av Welsh Springer Spaniel). Hon tävlar själv aktivt i agility, viltspår och lydnad samt är utbildad agilityinstruktör och allmänlydnadsinstruktör.  Hon har även haft uppdrag som Svenska Agilitylandslagets hundfysiolog.

Susanne håller mig, Lyxa och Pu i topptrim med massage, ultraljud, träningsscheman och träningsredskap, och finns alltid behjälplig på telefon om olyckan skulle vara framme. Hennes goda råd håller hundarna starka, friska och välmusklade och håller eventuella skador på ett minimum!

Jag är otroligt glad och nöjd över att vara ett av sponsorteamen hos ProBonoK9, då jag vet att Susanne håller vårt team i topptrim!

IMG_9658

img_8303

150726,10