Svenska DjurApoteket

djurapoteket

 

Som en byggsten i att hålla hundarna i topptrim både i allmänhälsa och inför alla träningar och tävlingar, så äter de allihop sen 2013 tillskott från Svenska DjurApoteket. 

Eftersom vi ända sen start varit otroligt nöjda med produkterna och hundarna älskar att få dem på maten, så är vi extra stolta över att jag och aussiesarna sen 2015 är med bland Svenska DjurApotekets sponsorsekipage!

  • För att arbeta förebyggande och främja en god ledhälsa under hela vår tävlingskarriär äter hundarna Multiflex, som hjälper dem att hålla sig rörlig och smidig i leder och kropp.
  • För att verka för en god munhygien så får de Antiplack
  • För att hålla pälsen glansig och mjuk dels till vardags och lite extra under fälltider, hålla trampdynor och klor i toppskick, samt få ett bra tillskott av Omega 3-6 så ger vi vi Laxolja.
  • Under heldagar med träning och krävande, långa brukstävlingar får hundarna Pemmikankaka. Med sitt täta energiinnehåll får de då i sig massa energi på bara liten mängd kaka, och riskerar vare sig att få en överfylld mage eller bensinstopp på grund av energidipp. De älskar smaken av Pemmikanen och blir alltid lika glada när de erbjuds denna läckerbit 🙂 !

IMG_6488

Bruksdag i Härskogen 034

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s